Massage

Een massage is een cadeau dat je jezelf geeft. Het is een moment van ontspanning in een stressvolle wereld. Het is een moment om tot jezelf te komen en je lichaam te herontdekken. De voordelen van massage zijn talrijk en bekend sinds de oudheid.

 

De massages aangeboden door Détente Émoi hebben tot doel uw levenskwaliteit te verbeteren door u een echt welzijnsmoment te bieden. Dit zijn ontspannende massages, zonder enige seksuele betrokkenheid.

Ontspannende Massage

 

De grote klassieker van welzijn! Een geïndividualiseerde en intuïtieve massage, die u een moment van ontspanning wil bieden door middel van zachte bewegingen. Een moment om alle spanning  los te laten en de stress van het dagelijks leven te vergeten. Ongemasseerde lichaamsdelen worden afgedekt met een handdoek.

 

 

 

Herenigingsmassage

 

De herenigingsmassage heeft tot doel de energieën van lichaam en geest opnieuw in evenwicht te brengen door middel van ruime bewegingen, waarbij het lichaam in zijn geheel wordt omvat. Ze biedt je een tijdloos moment om helemaal tot jezelf te komen. Ongemasseerde lichaamsdelen worden afgedekt met een handdoek.

 

 

 

Hotstone-Massage

 

Een voorouderlijke techniek die teruggaat tot de oudheid, hotstone-massage helpt stress te verminderen door middel van langzame gebaren en het aanbrengen van hete basaltstenen op verschillende strategische plaatsen op het lichaam. Ongemasseerde lichaamsdelen worden afgedekt met een handdoek.

 

 

 

Anma-Massage

 

Anma-Massage is een van de oudste massagetechnieken. Het betekent letterlijk "knijpen en wrijven", en bestaat uit draaien, kneden en wrijven. Deze vorm van massage geeft een gevoel van welbehagen en verlichting, vermindert stress en verbetert de slaapkwaliteit. Ze  vindt haar oorsprong in de hoogste Chinese oudheid. Men gebruikt geen olie, ze wordt volledig gekleed uitgevoerd. (het dragen van losse, comfortabele kleding wordt aanbevolen).

 

 

 

Energetische Massage

 

De energetische massage is bedoeld om u een echte boost van energie en vitaliteit te geven. Ze bestaat uit snellere en meer energieke glijbewegingen om je hele lichaam te stimuleren. Deze massage is ideaal bij een tijdelijke terugval in energie of vermoeidheid. Ongemasseerde lichaamsdelen worden afgedekt met een handdoek.

 

 

Behandelingen en Rituelen

Cacaoboter Ritueel

 

Cacaoboter, rijk aan omega 9 en oliezuur, is een echte weldaad voor de huid. De voedende en beschermende eigenschappen zorgen ervoor dat de huid een echte barrière vormt tegen externe agressies. Ons biologische cacaoboterritueel is een behandeling voor het hele lichaam waarmee u uw opperhuid diep kunt revitaliseren.

 

 

 

Shea Butter Ritueel

 

Bijgenaamd "vrouwengoud", is sheaboter het schoonheidsgeheim van Centraal-Afrikaanse vrouwen. Dankzij het vitamine A-gehalte zorgt sheaboter voor soepelheid en elasticiteit van de huid. Het helpt het verschijnen van rimpels of striae te voorkomen. Het biologische sheaboterritueel is een behandeling voor het hele lichaam die tot doel heeft de glans van uw huid te herstellen.

 

 

Gelaatsscrub

 

De scrub is een behandeling die uw gelaat grondig reinigt en dode cellen en onzuiverheden verwijdert. Deze peeling reinigt de huid en maakt de poriën vrij. De talg kan dan worden geëvacueerd, waardoor onvolkomenheden worden voorkomen. Door je opperhuid te zuiveren, helpt de scrub ook andere huidverzorgingsproducten door te dringen.

 

 

 

 

Lichaamsscrub

 

Herontdek je babyhuid met onze volledige scrubformule. Je hele lichaam ondergaat een peeling voor een stralende huid.

 

 

 

 

Gelaatsmasker van Groene Klei

 

Groene klei staat sinds het begin der tijden bekend om zijn cosmetische eigenschappen. Het is een volledig natuurlijk product dat rijk is aan mineralen, zoals aluminiumsilicaat, en sporenelementen zoals kalium, natrium, calcium, ijzer en magnesium. Dit masker voedt en ontgift je huid.

 

 

 

 

Lichaamspakking van Groene Klei

 

Dankzij de vele ontgiftende, helende en verzachtende eigenschappen van groene klei wordt je opperhuid diep gevoed. Deze behandeling voedt de huid, ontstopt de poriën, helpt donkere vlekken te verminderen, reguleert talg en herstelt de hydrolipidenfilm van de opperhuid.